Home: Decoratiuni luminoase de Craciun 2019:
Proiector de Craciun cu fulgi de zapada Slide Show LED

Proiector de Craciun cu fulgi de zapada Slide Show LED

Pret: 400 Lei

Stoc limitat

 • proiector LED lumini decorative Craciun fulgi de nea
 • Proiector led exterior lumini decorative Craciun
 • Proiector led lumini Craciun exterior cu telecomanda
 • Proiector laser lumini exterioare Craciun fulgi de nea
 • Proiector laser LED lumini exterior Craciun


decoratiuni de craciun exterior

Proiector LED lumini decorative de Craciun 13 in 1 cu fulgi de nea:


 • video iluminat festiv exterior proiector cu led fulgi de zapada
 • proiectie puternica, clara, de la distante mari: majoritatea proiectoarelor decorative de Craciun au puterea de 4W (4x1W); Acest proiector de lumini decorative de Craciun 13 in 1 are puterea de 12W cea mai mare putere de pe piata! Acest lucru inseamna ca proiectiile sunt mai clare si mai luminoase de la o distanta mai mare!
 • proiectii luminoase pentru Craciun: Sabloane cu diverse motive pentru sarbatori si ocazii speciale. 13 sabloane de proiectii diferite printre care fulgi de nea pentru Craciun.
 • un proiector cu 13 motive diferite de proiectie: pe langa sablonul de proiectie luminoasa decorativa cu fulgi de nea acest proiector mai contine inca 12 sabloane / filme de proiectie. Fiecare sablon de proiectie vine propriul suport iar inlocuirea sablonului din proiector cu LED si lumini decorative se face foarte usor!
 • proiector Craciun Case lumini cu led si motive Craciun
 • functionare automata program prestabili de 4 ore / 8 ore: "Proiectorul cu LED si lumini decorative DecoCraciun" contine doua programe de functionare automata selectabile din telecomanda. Un program prestabilit are 4 ore functionare (20 ore pauza) iar cel de-al doilea are 8 ore functionare (16 pauza). Programele prestabilite ale proiectorului de lumini decorative de exterior pentru Craciun functioneaza astfel: proiectorul de lumini decorative memoreaza ora la care a fost ales unul dintre programe; va functiona timpul prestabili (4h / 8h) dupa care se opreste. In ziua urmatoare, la aceeasi ora ca in ziua precedenta, proiectorul porneste din nou.
 • proiectii luminoase decorative pentru Craciun si alte ocazii: "Proiectorul cu LED si lumini decorative DecoCraciun" contine 13 filme de proiectie pentru Craciun si pentru diferite ocazii: Haloween, Anul Nou, Paste etc. Include un sablon special pentru clientii DecoCraciun cu mesajul "LA MULTI ANI!" pe care-l puteti folosi la orice aniversare, onomastica sau zi de nastere, de Anul Nou, la nunti, majorate practic la orice petrecere.
 • mesaj "LA MULTI ANI!": conceput exclusiv pentru clientii DecoCraciun, acest sablon cu mesajul "LA MULTI ANI!" este unic pe piata! Mesajul "LA MULTI ANI!" inconjurat de stelute este adaptabil oricarei ocazii (nunta, majorat, aniversari,zi de nastere, onomastica, Anul nou etc) si oricarei petreceri.
 • proiectie cladire laser La multi ani proiector lumini Craciun
 • proiector cu lumini decorative pentru exterior: Acest proiector este conceput pentru utilizarea in mediul exterior avand componentele protejata de actiunea factorilor externi: ploaie, ninsoare etc. Adaptorul pentru reteaua electrica are grad de protectie IP44 iar carcasa proiectorului de lumini decorative (realizata din plastic ABS, aluminiu si panou frontal din sticla) are grad de protectie IP68
 • fixare prin tarus: Pentru fixarea proiectorului in sol proiectorul de lumini decorative de Craciun include un tarus de plastic.
 • telecomanda inclusa: Proiectorul de lumini decorative de Craciun cu fulgi de nea include si telecomanda cu functii de pornire / oprire / selectare program predefinit (4 ore / 8 ore).

Principiu de functionare al proiectorului de Craciun cu 13 sabloane / pelicule de proiectie:


 • Proiectorul de Craciun 13 in 1 contine 13 sabloane de proiectie pentru diferite momente ale anului
 • Fiecare sablon / pelicula de proiectie contine 4 elemente. Acestea se afla in permanenta miscare oferind dinamicitate proiectiei
 • Dimensiunea imaginilor proiectate depinde de distanta de proiectare! Proiectate de la distante mici, imaginile de pe peliculele de proiectie au dimensiuni reduse si vor acoperi o suprafata redusa. Crescand distanta de proiectare atat dimensiunea imaginilor proiectare cat si a spatiului acoperit creste!
 • Suprafata acoperita de proiectie depinde de distanta de proiectare! Cu cat creste distanta dintre proiector si suprafata pe care se doreste proiectie cu atat creste si suprafata acoperita de proiectie.
 • In functie de dimensiunea cladirii / casei, design si spatiul disponibil pentru plasarea proiectorului este posibil sa aveti nevoie de mai multe proiectoare de lumini decorative. Efectul dramatic vazut in reclamele TV este obtinut prin folosirea mai multor proiectoare!
Proiector lumini decorative de Craciun 12W!
Cel mai puternic proiector de lumini decorative cu LED de Craciun de pe piata avand puterea de 12V ceea ce inseamna proiectii mai intense si mai clare de la distante mai mari. Dimensiunea proiectiei creste proportional cu distanta dintre proiectorul de lumini decorative cu LED de Craciun si cladirea pe care se realizeaza proiectia
proiector cu led laser star shower cu telecomanda
proiector lumini craciun laser star shower cu telecomanda
Proiector cu led pentru exterior cu fulgi de nea
"Proiectorul cu LED si lumini decorative DecoCraciun" contine 13 sabloane de proiectie pentru diferite evenimente. Pentru Craciun acest proiector cu lumini decorative contine sabloane cu elemente specifice: fulgi, stelute, oameni de zapada si bradut de Craciun precum si cu mesaje "Merry Christmas" si "LA MULTI ANI!". Acesta din urma, masajul "LA MULTI ANI!" a fost special realizat pentru clientii DecoCraciun fiind UNIC pe piata!
Mesaje de Sarbatoare: "LA MULTI ANI" si "MERRY CHRISTMAS"
Intampinati-va vizitatorii cu aceste mesaje potrivite pentru sarbatorile de iarna! Cu ajutorul proiectorului cu lumini decorative de Craciun puteti proitecta pe cladiri un mesaj precum "Merry Christmas" sau "La multi ani!"
proiector led exterior laser star shower motion exterior

ce

Proiectorul cu led cu motive de Craciun - 13 in 1 - respecta standardele de siguranta si conformitate europene, germane si japoneze
REVIEW
Produse recomandate
Ghirlanda brad de Craciun cu luminite led alb rece si stelute
Ghirlanda brad de Craciun cu luminite led alb rece si stelute
Instalatie brad de Craciun cu leduri rosii si albe flash
Instalatie brad de Craciun cu leduri rosii si albe flash
Turturi luminosi exterior leduri curgatoare efect ninsoare 6x0,5m
Turturi luminosi exterior leduri curgatoare efect ninsoare 6x0,5m
Turturi luminosi exterior leduri albastre si flash 6m uz profesional
Turturi luminosi exterior leduri albastre si flash 6m uz profesional