Home: Instalatii solare si ghirlande luminoase cu incarcare solara:
Instalatie de lumini cu leduri alb cald si incarcare solara

Comenzile efectuate in perioada 23.04.2019 - 01.05.2019 vor fi confirmate si expediate incepand cu data de 02.05.2019!

Instalatie de lumini cu leduri alb cald si incarcare solara

Pret: 100 Lei
Pret de sezon:: 125 Lei (-20%)
Stoc limitat

 • Instalatie solara de Craciun cu jocuri de lumini
 • Instalatie luminoasa de Craciun cu led si alimentare solara
 • Instalatie lumini brad de Craciun cu baterii si incarcare solara
 • Instalatie de exterior lumini cu led si alimentare panou solar
 • Instalatie solara cu jocuri de lumini pentru bradul de Craciun


decoratiuni de craciun profesionale exterior cu LED

Instalatie de lumini cu incarcare solara si leduri alb cald

Cod produs: AMS-SOL-WW
Caracteristici:
 • lungime 10m
 • 100 LED iluminare alb cald
 • 8 functii luminoase (static si jocuri de lumini)
 • acumulator de energie 800mah

Instalatie de lumini cu leduri alb cald, jocuri de lumini si incarcare solara:


 • functionare 100% ecologica: instalatia de lumini cu LED ce functioneaza datorita energiei solare transformata in energie electrica de catre panoul solar inclus. Functionarea instalatiei de lumini cu LED si incarcare solara este 100% ecologica si gratuita.
 • flexibilitate: instalatia luminoasa de exterior va ofera flexibilitate deoarece nu are nevoie de curent de la retea pentru a functiona (de prize electrica sau cabluri de prelungire). Trebuie doar sa amplasati panoul solar in zone luminoase unde sa beneficieze de un optim de energie solara.
 • 10m lungime si 100 LED-uri: instalatie de lumini cu 100 LED alb cald cu distanta de 10cm intre leduri. Lungimea sirului luminos de leduri este de 10m + 2m cablul de alimentare de la panoul solar la primul led.
 • jocuri de lumini: instalatie de lumini cu LED-uri alb cald, alimentare solara si jocuri de lumini. Sunt disponibile 8 moduri diferite de iluminare: static (ledurile stau tot timpul aprinse) sau jocuri de lumini.
 • instalatie solara de exterior: functionand datorita energiei solare transformata in energie electrica de catre panoul solar, aceasta instalatie de lumini se poate utiliza numai in mediul exterior. Are nevoie de energia solara pentru a functiona iar performantele optime se obtin in lunile de primavara si vara, in zilele insorite. Cele mai scazute performante se obtin in anotimpurile in care durata zilei este scazuta, la fel si prezenta soarelui.
 • functionare automata: datorita senzorului de luminozitate incorporat in panoul solar functionarea instalatiei de lumini cu LED este determinata de cantitatea de lumina din mediul ambiant. O cantitate redusa de lumina va determina pornirea instalatie de lumini cu LED si incarcare solara. Prezenta unei cantitati suficiente de lumina opreste functionarea instalatie solare de lumini cu LED
 • Despre utilizarea pe timp de iarna: instalatiile cu alimentare solara sunt dependente de energia soarelui. Performantele acestor instalatii solare de lumini cu led este redusa (sau chiar 0) in sezonul de iarna, in zilele cu nori, ploaie sau ninsoare. NU recomandam folosirea acestor instalatii solare de lumini ca sursa principala de iluminat festiv de Craciun! Cantitatea redusa de energie solara pe care o primesc in timpul sezonului rece precum si faptul ca se insereaza devreme vor duce la scurtarea semnificativa a perioadei de iluminare.
  Indiferent de performantele ridicate ale panoului solar si de capacitatea de inmagazinare a bateriei, instalatia de lumini cu alimentare solara nu poate stoca mai multa energie solara decat cea furnizata de soare!
  O atentie sporita trebuie acordata pozitiei panoului solar! Este posibil ca in functie de sezon sa fie necesara schimbarea locului in care plasati panoul solar pentru a beneficia de expunere solara maxima.
 • ghirlanda luminoasa instalatie solara cu leduri pentru exterior instalatie luminoasa cu leduri si panou solar

Instalatie de lumini cu LED alb cald si incarcare solara
Instalatie de lumini cu LED alb cald si incarcare solara, pentru exterior. Lungimea instalatiei de lumini este de 10m si cuprinde 100 LED-uri cu iluminare alb cald. Instalatie de lumini cu incarcare solara si 8 moduri diferite de iluminare (statica si jocuri de lumini)
instalatie de lumini cu LED pentru gradina
instalatie brad de Craciun cu alimentare solara de exterior
Instalatie de lumini cu LED pentru exterior
Instalatie luminoasa cu 100 LED uri alb cald si lungime de 10m cu alimentare solara pentru exterior. Instalatia de lumini functioneaza exclusiv folosind energia produsa de panoul solar si din aceasta cauza este necesar ca panoul solar sa fie plasat in zone in care beneficiaza de expunere maxima la soare. Instalatia de lumini este conceputa pentru folosirea in mediu exterior iar functionarea panoului solar nu este afectata de factorii externi precum stropii de ploaie sau cei de la sistemul de irigare, praf, vant etc.
Flexibilitate si 0 costuri de functionare
Instalatie de lumini ce functioneaza datorita energiei electrice produsa de panoul solar neavand nevoie de prize de curent sau cabluri de prelungire ceea ce ofera flexibilitate in utilizarea instalatie de lumini pentru exterior. De asemenea functionand prin transformarea energiei solare in energie electrica acesta instalatie de lumini nu genereaza costuri pe factura de curent
instalatie solara de lumini cu LED si jocuri de lumini

ce

Instalatia solara de lumini de exterior cu LED alb cald respecta standardele de siguranta si conformitate europene, germane si japoneze
REVIEW
Produse recomandate
Ghirlanda brad de Craciun cu luminite led alb rece si stelute
Ghirlanda brad de Craciun cu luminite led alb rece si stelute
Instalatie brad de Craciun cu leduri rosii si albe flash
Instalatie brad de Craciun cu leduri rosii si albe flash
Turturi luminosi exterior leduri curgatoare efect ninsoare 6x0,5m
Turturi luminosi exterior leduri curgatoare efect ninsoare 6x0,5m
Turturi luminosi exterior leduri albastre si flash 6m uz profesional
Turturi luminosi exterior leduri albastre si flash 6m uz profesional