Home: Instalatii solare si ghirlande luminoase cu incarcare solara:
Instalatie luminoasa solara de exterior cu LED roz

Comenzile efectuate in perioada 23.04.2019 - 01.05.2019 vor fi confirmate si expediate incepand cu data de 02.05.2019!

Instalatie luminoasa solara de exterior cu LED roz

Pret: 100 Lei
Pret de sezon:: 125 Lei (-20%)
Stoc limitat

 • Instalatie solara de Craciun cu leduri roz si jocuri de lumini
 • Instalatie lumini de craciun cu led roz si alimentare solara
 • Instalatie lumini Craciun de exterior cu led roz
 • Instalatie de lumini pentru exterior cu led roz si panou solara
 • Instalatie luminoasa de exterior cu led roz si panoul solara


decoratiuni de craciun profesionale exterior cu LED

Instalatie luminoasa de exterior cu incarcare solara si leduri roz

Cod produs: AMS-SOL-P
Caracteristici:
 • lungime 10m
 • 100 LED iluminare roz
 • 8 functii luminoase (static si jocuri de lumini)
 • acumulator de energie 800mah

Instalatie de lumini cu led roz si jocuri de lumini cu alimentare solara:


 • 100 leduri roz: instalatie de lumini cu 100 leduri cu iluminare roz cu distanta de 10cm intre leduri. LED-uri calitate premium, diametru 5mm.
 • fara costuri de functionare: instalatia de lumini cu leduri roz si incarcare solara functioneaza datorita energie electrice produse de panoul solar inclus. Acesta transforma energia solara captata de panoul solar in energie electrica necesara pentru functionarea instalatiei de lumini cu LED. Este autonoma, consumand doar energia electrica produsa!
 • 10m lungime: instalatie luminoasa de exterior cu lungime de 10m ( + 2m cablul de alimentare de la panoul solar la primul LED)
 • sir luminos cu LED de exterior: instalatie solara de Craciun cu leduri roz si alimentare solara pentru exterior; realizata din materiale de calitate aceasta instalatie de lumini a fost special conceputa pentru utilizarea in mediul exterior. Functionarea panoului solar nu este afectata de stropii de ploaie sau cei de la sistemul de irigare, praf, etc.
 • incarcare ziua, iluminare seara: instalatia de lumini cu led roz si alimentare solara se incarca in timpul zilei si acumuleaza energia electrica produsa in bateria inclusa in panoul solar; la lasarea intunericului instalatia de lumini va folosi energia inmagazinata pentru a lumina.
 • pornire si oprire automata: instalatie de lumini cu led roz si incarcare solara cu senzor de luminozitate ce controleaza pornirea si oprirea instalatie de lumini cu led. La lasarea intunericului (cand luminozitatea scade) instalatia de lumini se porneste iar la ivirea zorilor (cand luminozitatea mediului ambiant creste) instalatia de lumini se opreste. Datorita senzorului de luminozitate instalatia de lumini nu va functiona in zone cu luminozitate crescuta (iluminat artificial).
 • Despre utilizarea pe timp de iarna: instalatiile cu alimentare solara sunt dependente de energia soarelui. Performantele acestor instalatii solare de lumini cu led este redusa (sau chiar 0) in sezonul de iarna, in zilele cu nori, ploaie sau ninsoare. NU recomandam folosirea acestor instalatii solare de lumini ca sursa principala de iluminat festiv de Craciun! Cantitatea redusa de energie solara pe care o primesc in timpul sezonului rece precum si faptul ca se insereaza devreme vor duce la scurtarea semnificativa a perioadei de iluminare.
  Indiferent de performantele ridicate ale panoului solar si de capacitatea de inmagazinare a bateriei, instalatia de lumini cu alimentare solara nu poate stoca mai multa energie solara decat cea furnizata de soare!
  O atentie sporita trebuie acordata pozitiei panoului solar! Este posibil ca in functie de sezon sa fie necesara schimbarea locului in care plasati panoul solar pentru a beneficia de expunere solara maxima.
 • ghirlanda luminoasa instalatie solara cu leduri pentru exterior instalatie luminoasa cu leduri si panou solar

Instalatie de exterior cu incarcare solara si LED roz
Instalatie de lumini pentru exterior cu LED roz si incarcare solara cu lungime de 10m. Sirul luminos cu leduri roz contine 100 led-uri cu distanta de 10cm intre leduri si functioneaza datorita energiei electrice produse de panoul solar prin captarea razelor soarelui.
instalatie de lumini cu led de exterior si iluminare roz
instalatie de lumini cu led roz si alimentare solara
Iluminare continua sau jocuri de lumini
Instalatie luminoasa de exterior cu LED roz si 8 moduri de functionare: static (iluminare continua) si jocuri de lumini. Majoritatea instalatiilor solare de lumini au maxim doua moduri de functionare (static si flash) dar aceasta instalatie luminoasa de exterior are 8 functii luminoase!
Fara prize de exterior sau cabluri de prelungire
Instalatia de lumini cu LED functioneaza in mod autonom datorita energiei electrice pe care panoul solar o produce. Nu se alimenteaza de la reteaua electrica si de aceea nu aveti nevoie de prize de exterior sau de cabluri de prelungire. Puteti utiliza aceasta instalatie de lumini cu LED in orice spatiu insorit pentru ca randamentul panoului solar sa fie maxim
ghirlanda lumini de Craciun 100 leduri multicolore incarcare solara

ce

Instalatie de lumini de exterior cu LED roz si jocuri de lumini respecta standardele de siguranta si conformitate europene, germane si japoneze
REVIEW
Produse recomandate
Ghirlanda brad de Craciun cu luminite led alb rece si stelute
Ghirlanda brad de Craciun cu luminite led alb rece si stelute
Instalatie brad de Craciun cu leduri rosii si albe flash
Instalatie brad de Craciun cu leduri rosii si albe flash
Turturi luminosi exterior leduri curgatoare efect ninsoare 6x0,5m
Turturi luminosi exterior leduri curgatoare efect ninsoare 6x0,5m
Turturi luminosi exterior leduri albastre si flash 6m uz profesional
Turturi luminosi exterior leduri albastre si flash 6m uz profesional