Home: Instalatii solare si ghirlande luminoase cu incarcare solara:
Instalatie solara luminoasa decorativa de exterior LED multicolor

Comenzile efectuate in perioada 23.04.2019 - 01.05.2019 vor fi confirmate si expediate incepand cu data de 02.05.2019!

Instalatie solara luminoasa decorativa de exterior LED multicolor

Pret: 120 Lei
Pret de sezon:: 165 Lei (-28%)
Stoc limitat

 • instalatie decorativa de exterior cu incarcare solara si led multicolor
 • Instalatie lumini de Craciun cu incarcare solara si floricele
 • Instalatie luminoasa decorativa LED multicolor de exterior cu alimentare solara
 • Instalatie de Craciun lumini decorative LED exterior incarcare solara
 • Instalatie solara de Craciun pentru exterior cu LED decorativ


decoratiuni de craciun profesionale exterior cu LED

Instalatie lumini decorative cu LED multicolor si incarcare solara

Cod produs: AMS-SOL-MF
Caracteristici:
 • lungime 10m
 • 100 LED iluminare multicolora
 • decor flori
 • 8 functii luminoase (static si jocuri de lumini)
 • acumulator de energie 800mah

Instalatie luminoasa decorativa de exterior cu LED multicolor si alimentare solara:


 • incarcare solara: instalatie lumini decorative de exterior cu functionare autonoma datorita panoului solar inclus ce transforma energia solara in energie electrica necesara iluminarii instalatiei decorative de lumini cu LED. Functionare autonoma, fara costuri de energie.
 • 100 flori iluminate: 100 leduri multicolore ce ilumineaza cele 100 de floricele; distanta dintre leduri este de 10cm
 • jocuri de lumini: instalatie de lumini decorative cu incarcare solara si 8 functii luminoase (static si jocuri de lumini); Modul de iluminare (iluminare continua sau jocuri de lumini) este selectabil de pe panoul solar.
 • senzor de lumini: instalatia solara cu LED multicolor si decor floricele functioneaza in functie de luminozitatea mediului ambiant. Aceasta instalatie solara cu LED nu va functiona in zone iluminate artificial datorita senzorului de lumina incorporat. Acest senzor controleaza pornirea si oprirea instalatiei de lumini cu floricele decorative: la lasarea intunericului, cand luminozitatea mediului ambiant scade, instalatia de lumini cu LED se porneste iar atunci cand luminozitatea creste aceasta se opreste.
 • panou solar premium cu baterie: panoul solar al instalatiei de lumini decorative cu LED este de calitate superioara si contine o baterie premium schimbabila. Aceasta baterie nu este incorporata (ca la majoritatea instalatiilor solare) ci se poate inlocui. Avantajul bateriei inlocuibile este ca la finalul ciclului de viata (dupa numeroase cicluri de incarcare si descarcare) schimbati bateria (acumulatorul de energie) si puteti folosi in continuare instalatia solara de lumini. In cazul instalatiilor solare cu baterii incorporate acest lucru nu este posibil iar la epuizarea ciclului de viata al bateriei instalatia solara devine inutilizabila
 • instalare usoara, fixare cu tarus: Instalarea sirului luminos decorativ cu led multicolor este extrem de facila pentru ca fiind alimentata de panoul solar aceasta instalatie solara de lumini decorative nu are nevoie de prize de exterior sau de cabluri de prelungire. Panoul solar se fixeaza in pamant cu ajutorul tarusului inclus si trebuie asezat intr-o zona insorita.
 • Despre utilizarea pe timp de iarna: instalatiile cu alimentare solara sunt dependente de energia soarelui. Performantele acestor instalatii solare de lumini cu led este redusa (sau chiar 0) in sezonul de iarna, in zilele cu nori, ploaie sau ninsoare. NU recomandam folosirea acestor instalatii solare de lumini ca sursa principala de iluminat festiv de Craciun! Cantitatea redusa de energie solara pe care o primesc in timpul sezonului rece precum si faptul ca se insereaza devreme vor duce la scurtarea semnificativa a perioadei de iluminare.
  Indiferent de performantele ridicate ale panoului solar si de capacitatea de inmagazinare a bateriei, instalatia de lumini cu alimentare solara nu poate stoca mai multa energie solara decat cea furnizata de soare!
  O atentie sporita trebuie acordata pozitiei panoului solar! Este posibil ca in functie de sezon sa fie necesara schimbarea locului in care plasati panoul solar pentru a beneficia de expunere solara maxima.
 • ghirlanda luminoasa instalatie solara cu leduri pentru exterior instalatie luminoasa cu leduri si panou solar

Instalatie lumini exterior Craciun cu incarcare solara
Instalatie de lumini decorative pentru exterior cu incarcare solara si functionare autonoma (independenta de reteaua electrica). Panoul solar trebuie asezat intr-o zona luminoasa unde sa beneficieze de cat mai multe ore de soare. Asezarea panoului solar in umbra va scadea semnificativ performantele instalatiei luminoase cu led
ghirlanda lumini decorative de Craciun cu incarcare solara pentru exterior
ghirlanda luminoasa de Craciun cu flori decorative si incarcare solara
8 moduri de functionare
Instalatia solara cu LED decorativ si 8 moduri diferite de functionare: functie de iluminare continua (static) si jocuri de lumini. Modul de iluminare (jocul de lumini) este selectabil de pe spatele panoului solar. Spre deosebire de majoritatea instalatiilor solare de pe piata care au doar doua moduri de iluminare (static si flash), aceasta instalatie de lumini cu led si incarcare solara cu 8 functii luminoase.
Fara costuri de functionare
Functionand datorita energiei electrice produsa de panoul solar aceasta instalatie de lumini cu led multicolor si flori decorative nu genereaza costuri de functionare. Functioneaza 100% ecologic prin transformarea energiei solare in energie electrica si utilizarea exclusiv a energiei produse pentru iluminarea instalatiei de lumini cu LED si flori decorative
ghirlanda solara lumini de exterior cu LED multicolor si flori decorative

ce

Instalatie solara de exterior cu lumini decorative multicolore si flori respecta standardele de siguranta si conformitate europene, germane si japoneze
REVIEW
Produse recomandate
Ghirlanda brad de Craciun cu luminite led alb rece si stelute
Ghirlanda brad de Craciun cu luminite led alb rece si stelute
Instalatie brad de Craciun cu leduri rosii si albe flash
Instalatie brad de Craciun cu leduri rosii si albe flash
Turturi luminosi exterior leduri curgatoare efect ninsoare 6x0,5m
Turturi luminosi exterior leduri curgatoare efect ninsoare 6x0,5m
Turturi luminosi exterior leduri albastre si flash 6m uz profesional
Turturi luminosi exterior leduri albastre si flash 6m uz profesional